Vezetőváltást jelent be a Yamazaki Mazak Corporation

2019. július 16., kedd, 10:38

Címkék: elnök forgácsolás kinevezés szerszámgépipar Yamazaki Mazak

A gyártási technológiák vezetője, a Yamazaki Mazak Corporation bejelentette, hogy elnöke, Tomohisa Yamazaki lesz a vállalati igazgatótanács elnöke, míg Takashi Yamazaki alelnök fogja az elnöki pozíciót betölteni.

A vezetőváltásra június 24-én kerül sor, hogy egybeessen a vállalat 100. évfordulójával, egy hosszú távú vezetőségfejlesztési stratégia eredménye, amelynek célja a vállalat folyamatos növekedésének biztosítása, megszilárdítva képességét, hogy a gyártókat világszerte elláthassa.

Takashi Yamazaki így írja le szemléletét, amit elnökként képviselni fog: „Sokan a bevételi ábrákon mérik a vállalat értékét, de én nem csak azt célzom meg. A vállalat 100 éves történelmét követve szeretnénk ügyfeleink számára továbbra is egyre nagyszerűbb technológiákat és jobb termékeket biztosítani világszerte.”

Tomohisa Yamazaki hosszú ideje vezeti a világ legnagyobb szerszámgépgyártó vállalatát, és dinamikus karrierjét betetőzi kinevezése az igazgatótanács elnökévé. Ezenfelül továbbra is alelnöke marad a Japán Szerszámgépgyártók Szövetsége (JMTBA) igazgatótanácsának.

Ezt nyilatkozta: „Továbbra is részese maradok a döntéshozatali folyamatoknak a közép- és hosszú távú tervek terén, és szélesebb perspektívából nézve támogatom az új vezetést.”

Takashi Yamazaki 1990-ben csatlakozott a Yamazaki Mazak Corporation csapatába, előtte pedig a Xavier Egyetemen szerzett BA üzleti diplomát. Miután éveken keresztül gyűjtött tapasztalatot a vállalat számos részlegében, 1999-ben ügyvezető igazgató lett, majd 2013-ban alelnökké választották. Legfőbb célja a Mazak pozíciójának megerősítése lesz az egyre globálisabbá váló gyártási piacon, illetve az új technológiák és termékek elősegítése, hogy tovább erősítse a vállalat ügyfél-filozófiáját: „Együtt a sikerért”.

Richard Smith úr, az európai csoport ügyvezető igazgatója szerint: „A Yamazaki Mazak figyelemre méltó az ügyfelek iránti folyamatos elkötelezettségével, valamint műveleti és vezetési stabilitásával. Ez a stabilitás tette lehetővé a folyamatos fejlesztéseket technológiai téren, és a sikeresnek bizonyult ügyfélszolgálati magatartást, ami hozzáférhetővé tette ügyfeleink számára a legfejlettebb és leghatékonyabb gyártási megoldásokat.”

Így folytatta: „A Yamazaki Mazak minden európai ágának nevében szeretném őszinte köszönetünket kifejezni Tomohisa Yamazakinak példamutató vezetésért és töretlen elkötelezettségért az európai gyártás iránt. Szeretném kifejezni gratulációnkat Takashi Yamazakinak, és várjuk közös munkánkat mindkettejükkel, hogy továbbra is biztosíthassuk ügyfeleink legmagasabb szintű támogatását.”

www.mazakeu.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek