Új vezetőt nevez ki a Schneider Electric az európai Secure Power üzletág élére

2023. január 13., péntek, 09:43

Címkék: automatizálás digitalizálás energiamenedzsment Schneider Electric

Marc Garnert, az Egyesült Királyság és Írország korábbi alelnöke látja el januártól a Schneider Electric Secure Power üzletágának vezetését. A szakember így európai alelnöki pozícióba lép elő a cégnél. Robert McKernant, a terület korábbi vezetőjét a Schneider Electric Cloud & Service Providers szegmensének új globális igazgatójává léptették elő.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat bejelentette, hogy Marc Garnert nevezi ki a Secure Power üzletág új regionális vezető alelnökévé Európában. Garner 17 éve dolgozik a Schneider Electric-nél, és amióta 2005-ben először csatlakozott a vállalat frissdiplomás programjához, számos vezetői pozíciót töltött be a szervezeten belül.

Új szerepkörében Marc Garner feladata lesz a Schneider Electric Secure Power üzletágának vezetése Európa-szerte, együttműködve az különböző országokat illetve régiókat irányító vezetőkkel a jövő fenntartható adatközpontjainak kiépítésében. Továbbá, a régióban szerzett széleskörű tapasztalatai és ismeretei, valamint erős értékesítési és ügyfélközpontú szemléletmódja révén tökéletesen segítheti majd az európai ügyfeleket az energiaválság okozta kihívások leküzdésében, és szerves részét képezheti az adatközpont-ipar fenntarthatósági törekvéseinek felgyorsításában.

Marc Garner, a Schneider Electric európai Secure Power üzletágának vezetője

"Nagy örömömre szolgál, hogy a Secure Power üzletág európai vezetője lehetek, és alig várom, hogy a régióbeli ügyfeleinkkel együttműködve teljesítsük küldetésünket, hogy digitális partnerükké váljunk a fenntarthatóság és hatékonyság terén" - mondta Marc Garner. "Hiszek abban, hogy a digitalizáció és az elektromos energián alapuló megoldások a szén-dioxid-mentesítés kulcsfontosságú tényezői, és hogy vállalatunk energia 4.0-ra vonatkozó elképzelése létfontosságú lesz ahhoz, hogy az adatközpontok szektorát még tovább fejlesszük és nagyobb ellenálló képességét lehetővé tegyük."

A jövőben Marc Garner a Schneider Electric fizikai infrastruktúra-megoldások zászlóshajójának, az APC-nek, valamint az egy- és háromfázisú szünetmentes tápegységeknek (UPS), az edge computing megoldásoknak és a tranzakciós üzletágnak a felelőse lesz Európa-szerte.

www.se.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek