Helen Blomqvist lett a Sandvik Coromant új elnöke

2020. október 28., szerda, 16:42

Címkék: elnök fémipar fémmegmunkálás forgácsolás forgácsoló_szerszám kinevezés sandvik szerszámgyártás

A vállalat elnökeként Helen feladata a Sandvik Coromant szerszámgyártás és gépi megmunkálási megoldások terén betöltött vezető szerepének további erősítése, valamint a gyártóipar folyamatos fejlődését elősegítő tudásanyag megosztása lesz. Helen a Sandvik Machining Solutions újonnan kinevezett elnökének, Nadine Crauwelsnek tartozik beszámolni, továbbá a Sandvik Machining Solutions vezetői csapatának is tagja lesz. Új pozíciójában 2020. december 1-én kezdi meg munkáját.

Blomqvist jól megalapozott háttérrel rendelkezik a Sandvik Coromant vállalatnál, melyhez 2003-ban kutatómérnökként csatlakozott. A vállalatnál töltött 17 éves munkaviszonya során különféle vezetői pozíciókban dolgozott a Termékmenedzsment és K+F részlegen, valamint az értékesítés területén az Észak-Európai Terület Értékesítési Igazgatójaként. Két szabadalommal rendelkezik; a Sandvik Coromant 2018-ban az Év vezetője díjjal ismerte el munkáját.Blomqvist svéd állampolgár, a Stockholmi Egyetem strukturális kémia szakon szerzett doktori fokozatot. 

„Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam egy olyan vállalat vezetésére, mint a Sandvik Coromant, amely fantasztikus pozíciót tölt be az ügyfeleink számára hozzáadott értéket teremtő termékek és szolgáltatások nyújtása terén. Örömmel várom, hogy a Sandvik Coromant vezetői csapatával, munkatársaival és partnereivel együttműködve továbbfejleszthessük kínálatunkat és innovációs erőnket, továbbá megvalósíthassuk az iparági vezető szerep betöltésére irányuló stratégiánkat, és formálhassuk a gyártóipar jövőjét. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok majd piacvezető szerepünk további erősítésére” – mondta el Blomqvist.

www.sandvik.coromant.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek