A Sandvik Coromant új értékesítési csoportvezetőt nevez ki Közép-Európába

2021. március 08., hétfő, 15:21

Címkék: forgácsolás kinevezés precíziós szerszámok sandvik szerszám szerszámtechnika

Az európai ügyfélkör további támogatása érdekében a globális fémforgácsolási vezető, a Sandvik Coromant kinevezte Simon Kupljent Közép-Európa értékesítési csoportvezetőjévé. A kinevezés egybeesik a szervezet közép-európai funkcióinak központosításával, amely magában foglalja a Sandvik Polska központjának Varsóból Katowicébe történő áthelyezését.

A Sandvik Coromant közép-európai értékesítési területe (SACE) úgy döntött, hogy a piacot átcsoportosítja a proaktív munkamódszerek további támogatása érdekében. A változás részeként a Sandvik Coromant áthelyezte varsói központú funkcióit Katowicébe.

Ez a lépés a funkciók közötti együttműködést ösztönzi a Sandvik Coromant Poland esetében, mivel a gyártóegység, a Sandvik Coromant Oktatóközpont és az ügyfelek és alkalmazottak vállalati funkciói közelebb kerülnek egymáshoz.

Simon Kupljen

A változás részeként Simon Kupljent nevezték ki a Sandvik Coromant közép-európai értékesítési csoportvezetőjévé, valamint a Sandvik Coromant Poland országos értékesítési vezetőjévé és a Sandvik Polska ügyvezető igazgatójává. Ebben a szerepkörben Simon lép Alfred Zachwiej helyére, aki a Sandviknál és a Sandvik Coromantnál eltöltött 34 év után visszavonul.

Simon Kupljen, miután 2005 óta több pozíciót töltött be a Sandvik Coromantnál, tizenöt éves szerszámgépi és mérnöki szakértelmet hoz Lengyelországnak és a szélesebb közép-európai értékesítési csapatnak. A kinevezés előtt Simon nyugat-oroszországi értékesítési vezető volt. Ebben az időszakban különféle ügyfélközpontú szolgáltatási módszereket vezetett be, hogy célzott támogatást nyújtson a Sandvik Coromant oroszországi ügyfeleinek.

Új szerepkörében Simon ezt „az ügyfél az első” stratégiát vezeti be a Sandvik Coromantnál az értékes közép-európai gyártógazdaságok, mint például Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, az ADRIA régió és természetesen Lengyelország esetében.

„Közép-Európa olyan növekedéssel és előrelépéssel büszkélkedhet, mint kevés más régió”, magyarázta Simon. „Mivel néhány ország feltörekvő gazdaságnak minősül, sokuk már kiemelkedő teljesítményt nyújt a globális gyártási térben, és ezért a Sandvik Coromant számára szerves piacot jelentenek. Egy ilyen hatalmas üzletfejlesztési lehetőséghez testreszabott és ügyfélközpontú megközelítésre van szükség, amelyet a Sandvik Coromant igyekszik megvalósítani – különösen a kiemelten műszaki piaci szegmensek, például az űripar és a járműipar számára.

Új feladata részeként Simon Kupljen a Sandvik Coromant Poland országos értékesítési vezetője, valamint a Sandvik Polska, a Cseh Köztársaságban működő Sandvik CZ sro, a szlovákiai Sandvik Slovakia sro, a Sandvik Magyarország Kft. és a román Sandvik SRL ügyvezető igazgatója lesz.

www.sandvik.coromant.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek