Van számomra ideálisabb munkahely?

2015. szeptember 09., szerda, 17:58

Címkék: állásajánlat bosch Denso Gyártó Magyaroszág Kft. HVG Állásbörze mérnöki állás Opel Szentgotthárd Kft.

Tetted már fel valaha magadnak ezt a kérdést? Mérnökként jó esélyekkel indulhatsz a munkaerőpiacon, ám korántsem mindegy, hogy leendő munkaadód milyen feltételekkel és feladatokkal vár Téged. Kérdezd meg a műszaki szektor vezető cégeit, hogy milyen perspektívákat és munkakörnyezetet kínálnak!

A támogató munkakörnyezet a megfelelő anyagi és szakmai elismeréssel párosítva a legideálisabb munkahely, amit el tudunk képzelni magunknak. A magyarországi gépipar sokszínű palettája rengeteg karrierlehetőséget kínál a fiatalabb és az idősebb mérnök szakemberek számára egyaránt. A testhezálló pozíció megtalálásához a legfontosabb kérdés az, hogy Te milyen környezetben tudod elképzelni magad, illetve, hogy számodra milyen lehetőségek vonzóak. Érdemes a következő kérdéseket átgondolnod:

  • Nemzetközi környezetben, avagy egy hazai céget erősítve képzeled el a jövőd?
  • Fontos számodra a szakmai fejlődés?
  • Bírod a monoton munkavégzést, vagy inkább kreativitást igénylő feladatokra vágysz?

Nekik sikerült, Neked miért ne sikerülne?

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozd magadból, a számodra legmotiválóbb munkakörnyezetet kell megtalálnod. Ebben jelenthet nagy segítséget hazánk legjelentősebb karrierrendezvénye, a HVG Állásbörze, ahol a szektor meghatározó műszaki cégeinek munkatársaival találkozhatsz és beszélgethetsz.

Mennyire hatékony a személyes találkozás a karrierépítésben? Számos sikertörténet bizonyítja! Ismerd meg azok sztoriját, akik a rendezvényen ismerkedtek meg későbbi munkaadójukkal

Hívd el a rendezvényre a barátaidat is, és szállj harcba az értékes nyereményekért!
Nemcsak Te érdeklődsz a karrierlehetőségek iránt, hanem ismerőseid is? Ha közösen látogattok ki, még nyerhettek is! Legyen Tiéd a NESCAFÉ Dolce Gusto kávéfőző, kapszulás kávécsomaggal!

Regisztrálj még ma, és találkozzunk ott!

Mérnökállások a Jooble állásgyűjtő portálon!

Mikor? 2015. szeptember 23-24. (10:00-18:00)

Hol? SYMA Rendezvényközpont A csarnok

Kiállítókért, programokért, regisztrációért keresd fel a www.hvgallasborze.hu oldalt!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek