Pályakezdőként is biztos lábakon

Állásbörzén járt az Eckerle

2017. április 28., péntek, 17:31

Címkék: állás állásajánlat állásbörze Eckerle egyetem felsőoktatás Kecskemét Kiskőrös mérnöki állás

Több, mint ötven kiállító várta az érdeklődőket a huszadik alkalommal megrendezett Pallasz Athéné Egyetem Állásbörzén, ahol idén közel háromszáz pozíciót és szakmai gyakorlati helyet kínáltak országosan az együttműködő cégek. Számos vállalat képviselőivel találkozhattak a végzős diákok Kecskeméten a GAMF-rendezvényen, akik nem csupán műszaki területre keresnek munkavállalókat.

Huszadik alkalommal rendezték meg a Pallasz Athéné Egyetem Állásbörzéjét Kecskeméten, ahol számos hazai cég kereste országosan frissdiplomás munkavállalóit. Több, mint ötven együttműködő partner, közel háromszáz nyitott pozíciót és szakmai gyakorlati lehetőséget kínált a végzős hallgatók számára. Az esemény kiemelt támogatói között az Eckerle Industrie Kft. is képviseltette magát a rendezvényen, ahol idén a kiskőrösi célgépgyártó cég projektvezetői, applikációs projektvezetői és konstruktőri ajánlattal várta az érdeklődő végzős hallgatókat.

„Kiskőrösi üzemegységünknél fiatalos konstruktőrcsapat dolgozik, ide keresünk most elhivatott és lelkes utánpótlást” – nyilatkozta Hubina Péter, az Eckerle cégcsoport európai automatizálási vezetője. „A fiatal pályakezdők új módon képesek megközelíteni egyes feladatokat, ami a szakma és dinamikusan fejlődő, innovatív vállalatunk számára kulcsfontosságú. Kifejezetten örülünk annak, ha a végzős diákok magukkal hozzák új gondolataikat, saját látásmóddal, melyeket a legfrissebb elméleti szaktudásra alapoznak” – tette hozzá. A cég évek óta szorosan együttműködik az egyetem GAMF karával, aminek a munkaerő utánpótlás szempontjából kiemelt szerepet tulajdonít.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek