Mérnöki karriert futna be?

Jó teljesítményre csak Önhöz illő környezetben van lehetőség

2016. február 18., csütörtök, 10:49

Címkék: állás állásajánlat álláskereső Denso Gyártó Magyaroszág Kft. HVG Állásbörze karrier mérnöki állás Opel Szentgotthárd Kft.

A magyarországi gépipar sokszínű palettája rengeteg kihívást kínál a fiatalabb és a tapasztalattal rendelkező mérnök szakemberek számára. A testhezálló pozíció megtalálásához és egy hosszú távú karrierút megtervezéséhez az a legfontosabb, hogy tisztázza, mit akar elérni, és milyen környezetben tudja kihozni magából a maximumot.

Ahhoz, hogy elégedett és sikeres lehessen, a következő kérdéseket érdemes feltennie magának:

  • Nemzetközi környezetben vagy egy hazai céget erősítve képzeli el a jövőjét,
  • szakmai kihívások vagy a kiszámítható munkanapok fontosak az Ön számára,
  • milyen gépekkel, technikával akar dolgozni,
  • pörgős vagy éppen nyugodtabb feltételekre vágyik.

Miben segíthet egy karrierrendezvény?

Ha szeretne választ kapni kérdéseire, akkor érdemes kilátogatnia a HVG Állásbörzére, ahol több mint 95 cég érkezik műszaki területhez kötődő karrierlehetőségekkel. Találkozzon a szektor meghatározó vállalatainak munkatársaival személyesen, és tegye fel nekik az Önt leginkább foglalkoztató kérdéseket. A kötetlen beszélgetés lehetőséget ad arra, hogy megismerje az elérhető karrierlehetőségeket, esetleg megerősítse érdeklődését egy-egy pozíció iránt.

  • Török Máté járműipari területen végzett gépészmérnökként látogatott ki a karriervásárra. Határozottsága és ambíciói pozitív benyomást keltettek a DENSO munkatársaiban, így felvételt nyert folyamatmérnöki pozícióba. Történetével részletesebben itt ismerkedhet meg!
  • Keczán Tamás, az Opel Szentgotthárd Kft. gyártómérnöke szerint a személyes álláskeresés számos olyan lehetőséget rejt magában, amely más módon nem szerezhető meg. Arról, hogy pontosan mit is ért ezalatt, illetve hogyan vélekedik jelenlegi munkahelyéről, ebben a cikkben olvashat.

Találkozzunk a HVG Állásbörzén, regisztráljon még ma!

Mérnökállások Jooble  állásgyűjtő portálon!

 

Mikor? 2016. március 2-3. (10:00-18:00)
Hol? SYMA Rendezvényközpont, A csarnok
Kiállítókért és programokért, keresse fel weboldalunkat! (x)

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek