Fejlesztőmérnökök Napja – save the date

Szimuláció, konstrukció, akusztika, fékpadi mérések… Fejlesztőmérnökök Napja az Audi Hungariánál

2017. május 08., hétfő, 06:31

Címkék: állás állásajánlat Audi Hungaria Motor autógyár autógyártás autóipar fejlesztő fejlesztőközpont győr mérnöki állás

Mérnök vagy? Fejlesztési területen dolgozol? Ragadd meg az alkalmat! Az Audi Hungaria kitárja kapuit, és június 10-én, az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök Napján beenged fejlesztési szakterületi műhelyeibe, és exkluzív információkat ad fejlesztéseiről.

Tudtad, hogy az Audi Hungariánál közel 350 fős fejlesztői csapat dolgozik? Most a járműfejlesztési és járműhajtás fejlesztési területeink szakértőitől első kézből értesülhetsz mindennapi, komplex feladataikról, szakmai kihívásaikról, munkakörnyezetükről példákon és saját tapasztalataikon keresztül. 

Olyan témákról hallhatsz, mint

  • a szimuláció,
  • a konstrukció,
  • az akusztika
  • vagy a fékpadi mérések.

Ráadásul te magad állíthatod össze személyre szóló napi programtervedet! Válaszd ki a téged leginkább érdeklő bemutatókat, előadásokat, témaköröket!

A rendezvény meghívásos jellege és korlátozott létszáma miatt a regisztrációkat 2017. június 2-ig várjuk. A részvételhez a helyszínen titoktartási nyilatkozat aláírása szükséges, mivel szeretnénk számodra valóban értékes információkkal szolgálni.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek