Az element14 közösség és az NI oktatási kurzust indítanak a LabVIEW és tesztautomatizálás terén

Az új program célja, hogy a közösség tagjait bevezesse az automatizált tesztelés világába

2023. augusztus 15., kedd, 20:35

Címkék: Farnell képzés LabVIEW national instruments teszt tesztműszer

Az element14 közösség az NI-vel együtt a közelmúltban oktatási programot indított „A LabVIEW és tesztautomatizálás kezdő tanfolyama” címmel. Ennek az átfogó kurzusnak az a célja, hogy az elem14 közösség tagjait értékes LabVIEW programozási és automatizált tesztelési készségekkel ruházza fel, lehetővé téve számukra, hogy élvonalbeli projekteket építsenek, és izgalmas díjakért versenyezzenek.

Vezető elektronikai közösségként az element14 elkötelezett amellett, hogy tagjait a legújabb tudással és eszközökkel ruházza fel. A mérnöki munka túlmutat az innováció és a tervezés birodalmán, és az új termékek validálásának, ellenőrzésének, hibakeresésének és tesztelésének folyamata egyaránt kulcsfontosságú. Ezért ez a program igyekszik bevezetni a közösség tagjait az automatizált tesztelés világába, amely elengedhetetlen készség az új termékek fejlesztésében részt vevő mérnökök számára.

A LabVIEW egy széles körben használt grafikus programozási környezet, amely megkönnyíti az automatizált kutatási, validációs és gyártási tesztrendszerek fejlesztését. A programba való beiratkozással a résztvevők mély betekintést nyernek a LabVIEW-be, és lehetőségük lesz saját LabVIEW automatizált tesztprojektjeik létrehozására.

„Nagyon örülünk, hogy összefoghatunk az NI-vel, és bemutathatjuk közösségünk tagjainak az oktatási kezdeményezést – mondta Dianne Kibbey, az element14 közösségi médiájának globális vezetője. – A LabVIEW és a tesztautomatizálás nélkülözhetetlen készségek a mérnökök számára, és úgy gondoljuk, hogy ez a tanfolyam jelentős hasznot hoz tagjainknak szakmai elfoglaltságaik során.”

Az elem14 közösség minden tagja számára nyitott program felhasználóbarát tanulási élményt nyújt. A díjakhoz a résztvevőknek részt kell venniük a tananyagban, amely magában foglalja az órákat, a kvízek kitöltését, valamint a végső tesztautomatizálási projekt sikeres végrehajtását a LabVIEW Community Edition használatával.

A programra szeptember 8-ig lehet jelentkezni. Szeptember 15-én hirdetik ki a kiválasztott résztvevőket, ezzel veszi kezdetét a kihívás. A kvízeket október 5-ig, a projektblogokat pedig október 21-ig kell kitölteni. A program nyerteseit 2023 novemberében hozzák nyilvánosságra.

A fődíj nyertese a LabVIEW Base Edition szoftvert és a Multicomp Pro MP720011 US digitális oszcilloszkópot kapja. A második helyezett a LabVIEW Base Edition szoftverrel és a Multicomp Pro MP730424 EU-UK Digital Multimeter Bench eszközzel gazdagodik. Minden kihívó megkapja a Multicomp Pro MP700393 4 db ESD elektronikai vágókészletet.

Ha többet szeretne megtudni a programról, a LabVIEW és a tesztautomatizálás kezdőknek szánt tanfolyamáról, és szeptember 8. előtt szeretne regisztrálni, kérjük, látogasson el az element14 közösség oldalára.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek