A Schneider Electric díjazza a rendszerintegrátorokat

A vállalat kihirdette a Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díjak nyerteseit

2015. május 19., kedd, 15:02

Címkék: energiamenedzsment Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díj nyertes páláyzta Schneider Electric

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője kihirdette a Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díjak nyerteseit. A győztesek tiszteletére rendezett díjátadó ünnepségre a Schneider Electric Globális Automatizálási Konferenciáján került sor, az egyesült államokbeli Dallasban. Az esemény lehetőséget kínált a partnerek és az ügyfelek közös együttműködésére, a Schneider Electric újdonságainak bemutatására és a műszaki részletek megvitatására a szakértőkkel.

„A Schneider Electric Rendszerintegrátor Szövetség partnerprogramjának fontos részét képezi a résztvevő vállalatok és dolgozóik munkájának elismerése. Ezekkel a díjakkal azokat az elkötelezett, innovációt és kiváló eredményeket, valamint magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó partnereinket tüntetjük ki, akik kiváló eredményeikkel és tevékenységükkel segítik ipari és infrastruktúrakezelő ügyfeleinket abban, hogy könnyedén megbirkózzanak a műszaki és üzleti kihívásokkal– mondta Andrew Brown, a Schneider Electric Stratégiai és Rendszerintegrátor Programjának igazgatója.

A Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díjak nyertesei:

Üzletfejlesztési díj: Sintek (Oroszország) – A Sintek a Rendszerintegrátor Szövetség elkötelezett partnere, 2014-ben kiváló teljesítményt nyújtott a teljes PlantStruxure kínálatban alkalmazott megoldásai terén.

Az év minősített mérnöke: Mr. Göray Akgün (Törökország) – A törökországi PlantStruxure kínálat szakértője.

Műszaki szakértői díj: Artiflex (Dél-Afrika) – A vállalat két minősített PlantStruxure-mérnökének és képzett csapatának köszönhetően immáron második alkalommal nyerte el a Műszaki szakértői díjat.

Az év globális PlantStruxure-partnere: Raster (Hollandia) – A Raster magasan képzett mérnökökből és projektmenedzserekből álló csapata a legjobb Schneider Electric-megoldásokat szállítja az ügyfeleknek.   

Az év globális telemetriai partnere: SPP Engineering (Törökország) – A vállalat az új kategória díját a telemetria területén 2014-ben kiemelkedő teljesítményének köszönhetően nyerte el.

Az év globális PES-partnere: Supertech (India) – A vállalat a PlantStruxure PES (Process Expert System) korai bevezetői közé tartozik, amely ezzel a kínálattal 2014-ben számos, különféle iparágakban és alkalmazási területeken megvalósított projekt során bizonyította mérnöki szakértelmét

A Schneider Electric Rendszerintegrátor Szövetség partnerprogramjáról:

A Schneider Electric Ipari Rendszerintegrátor Szövetség partnerprogramja egy globális program olyan rendszerintegrátorok számára, akik a Schneider Electric piacvezető termék- és megoldáskínálatával szeretnék bővíteni üzleti lehetőségeik tárházát. A program számos előnyt biztosít a vállalkozásfejlesztésben, és segítséget nyújt a közös ügyfelek lehetőségeinek teljes mértékű kiaknázásában.

A programmal kapcsolatos további információ itt található.

www.schneider-electric.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek