A Schneider Electric vonzó munkahely a fiatalok számára

2014. október 14., kedd, 22:14

Címkék: energiamenedzsment Schneider Electric

Budapest, 2014. október 2. - A Schneider Electricet, az energiamenedzsment nemzetközi szakértőjét 2014-ben is a világ legvonzóbb munkaadói közé sorolta a munkáltatói márkaépítés vezető tanácsadója, az Universum Top 50 listáján. A felmérésből kiderült, hogy a világ legfejlettebb gazdaságainak mérnökhallgatói szerint a vállalatcsoport a 47. legnépszerűbb munkaadó a mérnöki szektorban.

Ez sorozatban a harmadik év, amikor a Schneider Electric szerepel az Universum globális rangsorában, mely a legsikeresebb munkaadói márkákkal rendelkező vállalatokat ismeri el, továbbá azokat, amelyek felismerték a célcsoportot képező fiatal tehetségek igényeit, és azok kielégítésére összpontosítanak.

„A Schneider Electric globális vállalat, amely számos különféle karrierlehetőséget kínál egy sokszínű és tehetséges generáció számára. Az Universum 50 legkiválóbb munkáltatója között szerepelni pozitív és biztató visszajelzés a tehetséggondozással kapcsolatos irányelveinkről, amelyek célja, hogy a diákok minél többet tudhassanak meg a Schneider Electricről, és a vállalatcsoportban indítsák el pályájukat” – mondta Andy Taylor, a Schneider Electric globális munkaadói márkaépítésért felelős igazgatója.

„A világ legvonzóbb munkáltatói” rangsort az Universum 200.000 üzleti és mérnökszakon tanuló diák véleménye alapján állította össze, akik a 12 legmeghatározóbb gazdaságból kerültek ki: Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, India, Olaszország, Japán, Oroszország, Egyesült Királyság és Egyesült Államok. A válaszadóknak azokat a vállalatokat kellett megjelölniük, ahol szívesen dolgoznának, emellett pedig 5 általuk a legideálisabbnak tartott munkáltató mellett is letették voksukat.

A Schneider Electricről:


A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője több mint 100 országban, több piaci szegmensben is piacvezetőként kínálja integrált megoldásait az áramszolgáltatás, az infrastruktúra, az ipar és a gépgyártás területén, valamint a nem lakóépületek, az adatközpontok és –hálózatok területén csakúgy, mint a lakossági piacon. A vállalatcsoport tevékenységével arra fókuszál, hogy a felhasznált energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. A Schneider Electric aktív elkötelezettsége segíteni a magánszemélyeket és vállalatokat egyaránt, hogy a legtöbbet érjék el energiájukkal. Stratégiájának és több mint 150.000 alkalmazottjának köszönhetően a vállalat 2013-as árbevétele meghaladta a 24 milliárd eurót.


www.schneider-electric.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek