A Farnell oktatási kedvezményprogramja akár 30%-os kedvezményt biztosít a diákoknak és tanároknak a teszteszközökre

2023. szeptember 20., szerda, 12:21

Címkék: e-commerce e-kereskedelem egyetem Farnell kedvezmény műszaki oktatás oktatás

A kedvezményrendszer a legjobb márkájú tesztberendezéseket és -eszközöket is megfizethetővé teszi az iskolák, egyetemek és nonprofit kutatóközpontok számára.

Ahogy a diákok visszatértek az iskolába, a Farnell tovább bővítette az oktatási és kutatási intézmények számára kidolgozott kedvezményrendszerét, amelynek célja, hogy teszt- és mérőberendezései, eszközei, szoftverei és tartozékai elérhetőbbé váljanak az iskolák, egyetemek és nonprofit kutatóközpontok számára.

Akár 30%-os kedvezmény is elérhető olyan beszállítóktól, mint a Tektronix, a Keithley, a Keysight Technologies, a NI, a Rohde & Schwarz, a Fluke, a Fluke Networks, az Aim TTi, a BK Precision, a Sefram, a Weller, a Metcal, a Klein Tools és a Pace.

A program lehetővé teszi a minősített intézmények számára, hogy termékek széles skáláját vásárolják meg, beleértve a multimétereket, oszcilloszkópokat, asztali tápegységeket, moduláris rendszereket, forrasztóállomásokat, kéziszerszámokat, szoftveropciókat, gyártási kellékeket és még sok mást.

„Úgy véljük, hogy minden diák megérdemli, hogy az oktatását segítő megfelelő eszközökkel dolgozzon – mondta Christelle Mazella, a tesztberendezésekért és -eszközökért felelős EMEA és APAC vezető menedzser. – Azt reméljük, hogy kedvezményes, folyamatosan bővülő programunk jelentős megtakarítást jelent az év egészében.”

Néhány termék, ami a Farnell oktatási kedvezményrendszerében is megtalálható:

  • Keithley DAQ6510 adatgyűjtési naplózó DMM rendszer: A DAQ6510 egy precíziós adatgyűjtő és naplózó rendszer, amely az egyszerűség új szintjét hozza létre a sok önálló megoldásban megtalálható gyakran bonyolult konfigurációhoz és vezérléshez képest.
  • Keysight EDUX1052G – Digitális oszcilloszkóp: A Keysight InfiniiVision 1000 X-sorozatú oszcilloszkópjait arra tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak rendkívül megfizethető áron. Ezek az oszcilloszkópok kiváló megoldást kínálnak azoknak a diákoknak, akik pontos méréseket szeretnének végezni.
  • R&S RTB2000 oszcilloszkóp: Az R&S®RTB2000 oszcilloszkópok akár 300 MHz-es sávszélességgel és két- vagy négycsatornás modellekkel készülnek. 10 hüvelykes érintőképernyője, modern kezelőfelülete és magas mintavételezési gyakorisága garantálja, hogy a beágyazott tervezési fejlesztéshez, gyártáshoz és szolgáltatáshoz, valamint az oktatási piacokhoz is adaptálható legyen.
  • TBS1000C digitális oszcilloszkópok: A TBS1000C-t úgy alakították ki,  hogy a mai oktatási intézmények és beágyazott tervezői laborok igényeinek is megfeleljen. Integrált laborgyakorlatokkal, könnyen használható HelpEverywhere® rendszerrel, lépésről lépésre szóló utasításokkal és 5 év garanciával kínálják.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek