Mérnököt keres? Ezt ne hagyja ki!

Február végén rendezik meg az Óbudai Egyetemi Állásbörzét

2013. február 01., péntek, 08:12

Címkék: biztonságtechnika erősáramú kar gépész gyengeáramú kar informatika könnyűipar Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete mechatronika menedzser Óbudai Egyetemi Állásbörze villamomérnök

A Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete idén immáron 15. alkalommal rendezi meg Állásbörzéjét az Óbudai Egyetemen. A rendezvényen számos kiállító jelenik meg az egyetem képzési profiljához igazodó állásajánlatokkal.

Az állásbörzét idén is két helyszínen és két időpontban, 2013. február 19-én a Tavaszmező utcai, valamint 2013. február 20-án az Óbudai telephelyen rendezik meg.

 

 

Nap-szakok

Az első napot a menedzseri, gépész-, mechatronikai, biztonságtechnikai és villamosmérnöki (gyengeáramú kar), a második napot az informatikai, könnyűipari, valamint a villamosmérnöki (erősáramú kar) gyakorlatokat, állásokat keresőknek ajánlják a szervezők.

Nagyon megéri

Az állásbörze kiváló alkalom az új munkaerő felkutatására. A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy mind a rendezvényen megjelenő cégek, mind pedig az idelátogató diákok egyaránt elégedetten távoznak. A személyes találkozás lehetőséget ad a közvetlenebb kapcsolat kialakítására a diákok és leendő munkaadóik között. A börzén résztvevő cégeknek lehetősége nyílik felmérni a frissen végzettek szakmai felkészültségét, tapasztalatát és a munkahellyel szemben támasztott elvárásait. A rendezvény a piaci szereplők számára emellett kiváló alkalom arra, hogy megismertessék magukat a hallgatókkal, míg a leendő mérnökök a cégek elvárásairól és az általuk nyújtott lehetőségekről tájékozódhatnak.

További információ a cégek és diákok számára itt érhető el!

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek