Új vezető a DHL Global Forwarding élén

Hernád Ágnes a DHL Global Forwarding új tengeri szállítmányozásért felelős igazgatója

2015. február 02., hétfő, 12:07

Címkék: dhl global forwarding Hernád Ágnes szállítmányozás

Hernád Ágnest nevezték ki a DHL Global Forwarding, a Deutsche Post DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletágának új tengeri szállítmányozásért felelős igazgatójává. A jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező igazgató 2015. február 1-én kezdte meg munkáját a vállalatnál.

Hernád Ágnes közel 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi logisztika, a hajózás és a vállalatirányítás területén. Karrierjét a Maersk Hungary Kft-nél kezdte, 2003-ban kereskedelmi vezetőként vezette be a magyar piacra a szintén az anyavállalathoz tartozó Safmarine hajóstársaság hazai kirendeltségét. Kereskedelmi tapasztalatának és rátermettségének köszönhetően 2004-től a Maersk Line ügyfélszolgálati vezetőjeként bizonyított, majd 2008-tól a vállalat élén, a Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatta pályafutását. 2014-ben a Safmarine vállalat tevékenységének regionális összefogásával bízták meg. A DHL Global Forwarding tengeri szállítmányozási igazgatójaként a tengeri szállítmányozási osztály pénzügyi céljainak eléréséért és az ügyfelek számára kialakított tengeri szállítmányozási megoldások minőségéért felel.

Hernád Ágnes

„Rendkívül fontosnak tartom a társosztályokkal való nyílt kommunikációt és szoros együttműködést. Új pozíciómban célom, hogy a vállalat tengeri szállítmányozási osztálya eredményesen hozzájáruljon működésével az új megbízások megszerzéséhez, valamint az ügyfelek megtartásához. Alvállalkozói kapcsolataink és belső erőforrásaink révén arra törekszünk, hogy versenytársaink közül a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink részére és megfeleljünk a velünk szemben támasztott elvárásoknak” - mondta Hernád Ágnes.

Hernád Ágnes 2011-ben elnyerte az „Év fiatal menedzsere” díjat, melyet elsősorban az ügyfélkapcsolatok és ügyfél-elégedettség területén bevezetett fejlesztésért vehetett át. Vendégelőadóként felsőoktatási intézményekben és szakmai konferenciákon tart logisztikai témájú - elsősorban konténerhajózással kapcsolatos – előadásokat.

A Deutsche Post DHL Global Forwarding üzletága a világ vezető légi és az egyik legjelentősebb tengeri szállítmányozója. Globálisan hozzávetőleg 32 000, itthon 160 munkavállalója biztosítja, hogy küldemények széles skálája jusson el ügyfeleihez a világ több mint 150 országában.

www.dhl.hu

DHL – A világ vezető logisztikai vállalata

A DHL a logisztikai ágazat globális piacvezető vállalata, „A világ logisztikai szolgáltató vállalata.” A DHL a nemzetközi expressz szállítás, a belföldi és nemzetközi csomagküldés, a légi, tengeri, közúti és vasúti szállítmányozás, a szerződéses logisztika, valamint az e-kereskedelem területén kínál megoldásokat a teljes ellátási lánc mentén. Több mint 220 országot és régiót lefedő globális hálózata, valamint 315 ezer, a világ különböző részein tevékenykedő munkatársa prémium minőségű szolgáltatásokkal és helyi viszonyok ismeretében szolgálja ki az ügyfelek szállítmányozási és ellátási lánccal kapcsolatos igényeit. A társadalmi felelősségvállalás mellett elkötelezett DHL fontosnak tartja a klímavédelem, a katasztrófa-elhárítás és az oktatás támogatását.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek