Új vezető a Bosch kéziszerszámok kereskedelmi üzletágának élén

A siker nem csak számokban mérhető

2015. május 06., szerda, 18:12

Címkék: bosch Elektromos kéziszerszámok Nicolas Gros

2015. május 1-től a Robert Bosch Kft. elektromos kéziszerszámok kereskedelmi üzletágának regionális értékesítési igazgatója Nicolas Gros.

A tapasztalt szakember a párizsi Business School ESSEC-ben végezte tanulmányait, ahol vállalatvezetést, pénzügyet, marketinget és közgazdaságtant tanult. Karrierje kezdete, 2000 óta dolgozik a Bosch csoportnál. Franciaországban először barkács szerszámok brand menedzsereként, majd ezt követően az ipari kéziszerszámok brand menedzsereként tevékenykedett. Nicolas Gros 2007 óta Németországban, a leinfeldeni elektromos kéziszerszámok központjában dolgozott, ahol először termékmenedzserként, majd marketing igazgatóként termékmenedzsmenttel foglalkozott. A 2009-ben létrehozott mérőeszközök üzletág alapító tagja volt.

Nicolas Gros

Magyarországi pozíciójában az elektromos kéziszerszámok üzletág értékesítési tevékenységének koordinálásáért felel a Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Koszovót, Macedóniát, Magyarországot, Moldovát, Montenegrót, Romániát, Szerbiát és Szlovéniát magába foglaló régióban. „Nagy megtiszteltetés számomra a regionális értékesítési feladatkör. Bízom benne, hogy a Boschnál eltöltött 15 éves szakmai tapasztalatommal inspirálni tudom munkatársaimat.” – nyilatkozta kinevezése kapcsán az új vezető, majd hozzátette: „Számomra a siker nem csupán számokban mérhető, hanem sokkal inkább egy csapat lelkesedésén, miközben azon dolgoznak, hogy új megoldásokat találjanak. Vezetőként minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ezek a szavak minden nap valósággá váljanak.”

A Bosch csoport elektromos kéziszerszámok részlege vezető helyet foglal el az elektromos kéziszerszámok és azok tartozékainak világpiacán. A Bosch, a Skil és a Dremel márkákkal az üzletág a vásárlói érdeklődés középpontjában áll, és az innováció rendkívüli erejét képviseli a nemzetközi piacokon. A siker kulcstényezői az innováció ereje és üteme: a Bosch száznál is több új elektromos kéziszerszámot dob piacra minden évben.

www.bosch.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek