Új kelet-európai értékesítési igazgató az RS Componentsnél

Karolina Batory bemutatja a vállalat fejlődésének és forgalmazói sikereinek koncepcióját

2018. január 24., szerda, 18:25

Címkék: értékesítési vezető Kelet-Európa kinevezés RS Components

Az RS Components (RS) örömmel jelenti be, hogy mostantól Karolina Batory foglalja el a kelet-európai piacokért felelős értékesítési igazgatói posztot.

Karolina legfontosabb feladata, hogy fejlessze és erősítse azt a pozíciót, amelyet a vállalat az elmúlt 7 évben már elnyert a kelet-európai piacon. Értékesítési igazgatóként célja, hogy széleskörű, az ügyfelek igényeihez igazított, átfogó ajánlatot hozzon létre a számos alkalmazási területre kiterjedő, automatizálást és elektronikát is magába foglaló ipari szektorban.

Karolina így foglalja össze jövőbeni terveit: „Az RS-nek számos egyedülálló előnye van. Ilyen például a vállalat nem csupán termékekből, de egyedi szolgáltatásokból is álló, széleskörű kínálata, e-kereskedelmi szakértelme és intenzíven fejlődő ügyfélbázisa. Az ügyfelek és a beszállítók közötti üzleti kapcsolat kialakítása mellett igazán elkötelezett vagyok. Szeretném, hogy az RS igazi tanácsadója legyen az ügyfeleinek, és fel tudja a jövőben is mérni igényeiket a költség- és folyamatoptimalizálási területén.”

A mérnökök globális beszállítójának igencsak hasznára válik Karolina tapasztalata, aki a Lengyelországban lévő Poznańi Gazdasági és Üzleti Egyetemen (Poznań University of Economics and Business) szerzett diplomát. Alapos ismeretekkel rendelkezik az ügyféligények kezelésével kapcsolatban, és nemzetközi háttere is rendkívül kiterjedt, ugyanis 12 évet dolgozott az Egyesült Királyság londoni tömegközlekedési vállalatnál (Transport for London). Karolina 2012 óta a kelet-európai piacokért felelős csapatot erősítette több szerepkörben is, ahol rendkívüli tapasztalatokra tett szert az ipari forgalmazói üzletágat illetően.

Az RS-nél biztosak vagyunk abban, hogy Karolina széleskörű tudása, tapasztalata és szenvedélye a szakma iránt, a jövőben növeli az ügyfelek vállalatba vetett bizalmát, erősíti a márkaismertséget, és dinamikusan fejlődő értékesítést eredményez a magyarországi, cseh és lengyelországi piacokon.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek