Bercsi Gábor a Cothec Kft. új ügyvezető igazgatója

2015. április 09., csütörtök, 10:22

Címkék: Bercsi Gábor Cothec energia

2015. április 1-én Bercsi Gábor személyében tapasztalt, nemzetközileg is elismert szakember csatlakozott a Cothec energiaszolgáltató vállalat ügyvezetői közé. Az új vezető a céget eddig is irányító dr. Czipf Csongorhoz csatlakozott és Prugberger Jánost követte, aki a továbbiakban üzletfejlesztési vezetőként támogatja munkájával a vállalatot.

Bercsi Gábor jelentős, közel két évtizedes energetikai tapasztalattal rendelkezik. Mérnöki pályáját az ABB Csoportnál kezdte, ahol regionális értékesítőként nemzetközi tapasztalatra is szert tett Svédországban. 1999-től a Sinergy Kft. ügyvezető igazgatójaként jelentős szerepe volt a piacvezetővé fejlődő ipari energiaszolgáltató vállalat stratégiájának kidolgozásában, valamint sikeres beruházásainak megvalósításában. Szakértelmét a Magyar Kapcsolt Energia Társaság elnökeként is kamatoztatta 2007 és 2012 között, ahol aktív szerepet vállalt a Társaság szakmai érdekképviseletében. 2012 és 2014 között a Nabucco Magyarország Gázvezeték Kft. ügyvezetőjeként a projekt hazai fejlesztését és engedélyeztetését irányította. Jelenlegi kinevezését megelőzően külföldi megújuló energetikai beruházásokon végzett tanácsadó munkát.

Bercsi Gábor

„Izgatottan várom a kinevezésemmel járó új kihívásokat a Cothec Kft. élén. Célom, hogy vezetésemmel a vállalat a jövőben is folytassa dinamikus fejlődését, az ügyfélközpontúság és az innovatív energetikai megoldások jegyében” – mondta Bercsi Gábor.

A szakember széles körű tapasztalatát a jövő tehetségeinek energetikai képzésben is kamatoztatja: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara előadójaként oktat.

Tulajdonosi szerkezetváltozás a Cothec Kft-nél

A magyar piacon 17 éves energetikai tapasztalattal rendelkező Cothec Kft. 100 %-os tulajdonosa lett a Cofely Deutschland GmbH. A GDF Suez konszern tulajdonában álló vállalat Németországban épületgépészeti kivitelezést, energiaszolgáltatást, létesítménygazdálkodási és hűtési szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. A cég a korábbi leányvállalatok megvásárlásával a Cothec Kft. közvetlen tulajdonosává vált, lehetővé téve a még egyszerűbb és gördülékenyebb vállalati irányítást.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek