Ben Bannatyne a Prologis új európai elnöke

Martin Polak a közép-és kelet-európai régió új vezetője

2015. december 18., péntek, 12:26

Címkék: elnök ingatlanfejlesztés ipari ingatlan Közép-Kelet-Európa Prologis

A Prologis Inc. nemzetközi vezető ipari ingatlan vállalat Ben Bannatyne-t nevezte ki európai elnökévé. Elődje, Philip Dunne kis híján hét évig töltötte be az elnöki pozíciót.

Ben Bannatyne 2016 januárjától tölti be új pozícióját és Philip Dunne-nal együtt dolgozva biztosítják majd a zökkenőmentes váltást. Ben a Prologis európai és ázsiai vezérigazgatója, Gary E. Anderson alatt fog dolgozni, ahol a Prologis 14 országot felölelő, 16,6 millió négyzetméteres portfóliójáért és európai tevékenységéért lesz felelős.

Ben Bannatyne több mint hét éve dolgozik a Prologis-nál, és több mint 20 év tapasztalattal érkezik új szerepébe. Ben a European Executive Comittee tagja, eddig a Prologis közép- és kelet-európai régiós igazgatójaként tevékenykedett, a Prologis előtt a JLL közép-európai igazgatója volt.

Ben Bannatyne

Philip Dunne 2008 decemberében csatlakozott a Prologis-hoz európai operációs vezetőként és átmeneti pénzügyi vezetőként, elnökké 2009 nyarán nevezték ki.

„Ben rendkívül tehetséges ember, aki a példamutatás eszközével vezet” – mondta Anderson. „Biztos vagyok benne, hogy európai tevékenységünk kiváló vezetője lesz.”

Dunne érdemei közé tartozik a vállalat átvezetése a pénzügyi válságon és az AMB-Prologis összeolvadáson, a platform 16,6 millió négyzetméteresre növelése, valamint egész európai üzletágunk modernebbé és jövedelmezőbbé tétele.

Philip Dunne

Ben Bannatyne-t Martin Polak alelnök követi a közép- és kelet-európai régió vezetőjeként, aki jelenleg a Prologis csehországi és szlovákiai képviselője. Martin 2008-ban csatlakozott a Prologis-hoz, mint szlovákiai képviselő, és azóta, különféle pozíciókban, számos sikeres projektet felügyelt a csehországi és szlovákiai piacon.

Ben Bannatyne elmondta: „Martin és én szorosan együttműködtünk az elmúlt hét évben, és meggyőződésem, hogy szakértelemmel és lelkesedéssel tölti majd be új szerepét.”

Martin Polak a közép- és kelet-európai portfólió menedzseléséért lesz felelős, amely jelenleg 4,4 millió négyzetméter logisztikai és ipari területet foglal magában (2015. szeptember 30-i adatok szerint).

www.prologis.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek