Christophe Coulongeat vette át a Stäubli Robotikai Divizió vezetését

2021. január 11., hétfő, 17:02

Címkék: automatizálás ipari robot kinevezés kollaboratív robot robot robotika Stäubli

A robotika egyik globális éllovasának számító Stäubli Robotics új divízióvezetővel kezdte az új évet. A divízió vezetését Christophe Coulongeat Gerald Vogt-tól vette át, akit 2021. január 1-jén a Stäubli Group vezérigazgatójának nevezték ki.

Új pozíciójában Christophe Coulongeat a Stäubli Group végrehajtó bizottságának is tagja lesz. A francia menedzser 2018-ban a Robotics divízióvezető-helyetteseként csatlakozott a Stäublihoz, előtte széles körű regionális és globális üzleti tapasztalatokat gyűjtött a csomagoló- és automatizálási iparban Franciaországban, Ausztriában, az Egyesült Arab Emírségekben és Svájcban. A zökkenőmentes utódlás a Stäubli Robotics globális növekedési stratégiáját szolgálja.

Christophe Coulongeat, a Stäubli Robotikai Divizió új vezetője

„Christophe Coulongeat egy dinamikus, a jövőbe tekintő menedzser – mondta Gerald Vogt, a Stäubli Group új vezérigazgatója és a Robotikai Divizió korábbi vezetője. – Nemzetközi tapasztalata nagy előnyökkel jár majd ügyfeleink számára. Bízom abban, hogy továbbfejleszti és új szintre emeli a Stäubli Group globális robotikai üzletágát.”

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek