Az Aventics Hungary Kft. elnyerte a „Megbízható Munkaadó” címet

2018. június 18., hétfő, 18:33

Címkék: állás Aventics Kft. eger munkahely munkáltató Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pneumatika

„Megbízható Munkaadó 2018/19” címmel ismerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésén az Aventics Hungary Kft. példaértékű munkáltatói gyakorlatát. A DUIHK öt fős szakmai zsűrije számos szempontot vizsgálva ítélte oda az elismerést, amely felhívja a figyelmet a megfelelő munkakörülmények fontosságára. A Kamara a díjat évente egyszer osztja ki.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) pályázatot hirdetett meg magyarországi vállalatok számára, amellyel a példaértékű munkakörülmények biztosítására irányuló kezdeményezéseket ismerik el. A pályázat során hét, a humánerőforrás-gazdálkodással kapcsolatos kritériumnak kellett megfelelni, és öt fős szakmai zsűri döntött arról, hogy a jelentkezők közül mely cégek biztosítják ezeket a feltételeket munkavállalóik számára. A Kamara az Aventics Hungary Kft. kiemelkedő munkaadói gyakorlatát elismerve több pályázó között az egri vállalatnak is átadta a „Megbízható Munkaadó 2018/19” címet az éves taggyűlésén, május 29-én.

„Az Aventics Hungary mindig is arra törekedett, hogy kiemelkedően jó munkakörülményeket nyújtson, és biztosítsa a munkatársak szakmai fejlődését – mondta Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. – Megbecsüljük dolgozóinkat, akiknek nagyra értékeljük fáradhatatlan, lelkiismeretes munkáját, elvégre ők jelentik sikerünk kulcsát. Cégünknél a gyártási folyamatok során az egyszerűbb, monoton munkákat automatizáljuk vagy robotizáljuk, a felszabaduló emberi erőforrásokat pedig magasabb hozzáadott értékű feladatokra csoportosítjuk át.”

A pályázat során be kellett számolni a vállalati gyakorlatról, valamint az alapjául szolgáló irányelvekről, amelyek között voltak a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség- és munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó kérdések is. A DUIHK zsűrije ezek alapján döntött úgy, hogy elismeréssel jutalmazza az Aventics Hungary Kft. munkáltatói gyakorlatát.

A „Megbízható Munkaadó” díjat, amelyet a Kamara évente egyszer oszt ki, Volkmar Wenzel, a Németországi Szövetségi Köztársaság nagykövete és Steványik Tamás, a zsűri szóvivője, az ELMŰ-Émász Nyrt. Hr-igazgatója adta át az Aventics Hungary Kft. részére. Steványik Tamás a díjátadón elmondta, hogy manapság a munkaadók keresik a tehetséges álláskeresőket, a cégek pedig ilyen hiteles minősítéssel alátámaszthatják, mit tesznek a munkavállalókért, ami fontos információ a leendő munkavállalók számára.

www.aventics.hu

www.pneumatika.hu

www.pneumobil.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek