A Farnell egy új alelnök kinevezésével erősíti tovább az e-kereskedelmi kínálatát

2022. július 19., kedd, 14:24

Címkék: e-commerce e-kereskedelem Farnell kinevezés

A Farnellhez most csatlakozó Arfan Sabir több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális innováció terén olyan nemzetközi szervezeteknél, mint a LEGO, az Epson és a Mothercare.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új, az e-kereskedelemmel foglalkozó alelnököt nevezett ki, hogy a digitális átalakulással és az innovációval az egész üzletágban előmozdítsa a növekedést.

Arfan Sabir rengeteg tapasztalattal rendelkezik, miután digitális vezető szerepet töltött be a Mothercare-nél, a Dreams-nél, a Currys/PC World-nél, az Epsonnál és a Kokoba Ltd-nél. Ezenkívül a LEGO Group e-kereskedelmi igazgatójaként is dolgozott, ahol a digitális átalakulás élén két év alatt 275 százalékkal növelte a terület bevételét.

Arfan Sabir

A fő célom a Farnell stratégiai szinten történő felgyorsítása annak érdekében, hogy az első számú digitális áruházzá váljon, jelentősen javítja ügyfeleink és beszállítóink pozícióit – mondta Arfan Sabir. – Karrierem során mindig az volt a mantrám, hogy miért elégedjünk meg a jóval, ha ott van a fantasztikus? Egy új működési modell bevezetésével és számos digitális innovációval megváltoztatjuk szervezetünk képességeit és kapacitását. Olyan termékeket kínálunk és akkor, amiket és amikor ügyfeleink akarnak, mindezt páratlan szolgáltatási színvonal mellett.”

„Arfan több mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkezik a digitális és omni-csatornás területeken a nemzetközi piacokon, így örömmel üdvözöljük őt a Farnellnél – jelentette ki Chris Breslin, a Farnell elnöke. – Ez egy rendkívül izgalmas időszak vállalkozásunk számára, amelyben az e-kereskedelem egyre jelentősebb szerepet fog játszani. Azt várjuk, hogy Arfan megtegye a következő lépéseket ahhoz, hogy valódi e-kereskedelmi innovátorrá váljunk.”

További információ

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek