Új online Műszaki Erőforrásközpontot indít a Farnell

2021. június 24., csütörtök, 13:49

Címkék: Farnell Internet of Things karrier képzés műszaki képzés online platform online portál

Az online erőforrásközpont ingyenes online technikai eszközöket, valamint átfogó kutatási és képzési anyagokat bocsát a mérnökök rendelkezésére a terméktervezés és a karrier elősegítése érdekében.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell ma bejelentette az új Műszaki Erőforrásközpont elindítását, amely naprakész híreket és információkat, valamint szakértői képzéseket nyújt a legújabb technológiákról és alkalmazásokról a terméktervezés és a karrierfejlesztés minden szakaszának támogatásához.

A Műszaki Erőforrásközpont átfogó műszaki cikkeket és alkalmazási jegyzeteket, kézikönyveket, webinárokat és podcastokat, projekteket és képzési modulokat, videókat és e-könyveket tartalmaz. A látogatók a Farnell online számológépek, konverziós táblázatok és alkatrészválasztó eszközök innovatív kínálatához is hozzáférhetnek.

A navigáció megkönnyítése érdekében a központ olyan oldalakat tartalmaz, amelyek olyan speciális technológiákra összpontosítanak, mint a vezeték nélküli eszközök, az érzékelés, az energiagazdálkodás, a motorvezérlés, a megvilágítás és a kijelzés. A kiegészítő alkalmazási oldalak lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy mélyebben elmélyüljenek az ipari automatizálás és irányítás, valamint a Tárgyak Internete (IoT) meghatározott területein (szállítmányozás, orvosi ipar, karbantartás, biztonságtechnika, stb.).

„A farnell.com oldalon található új Műszaki Erőforrásközpont segít ügyfeleinknek lépést tartani az új technológiai trendekkel – jelentette ki Cliff Ortmeyer, a Farnell műszaki marketing globális vezetője. – Ez egy egyszerű és könnyen használható platform, amely egy helyen egyesíti az összes technikai erőforrásunkat, így a mérnökök könnyebben képesek legyőzni a tervezési kihívásokat és az innovációra összpontosíthatnak. Az új eszköz a raktárkészletünkbe és a technikai támogatási szolgáltatásainkba irányuló folyamatos beruházások része, amelyek együttesen biztosítják az ügyfelek számára a piacvezető hardver- és szoftvermegoldásokhoz való hozzáférést, valamint az erőforrásaink és online eszközeink segítségével történő támogatást. Új Műszaki Erőforrásközpontunk célja az inspiráció és az ismeretek megosztása, az alkatrészek gyorsabb kiválasztásának támogatása és az alapvető tanulási modulokkal történő képzés lehetővé tétele.”

A Farnell globális online katalógusa több mint 950 000 terméket tartalmaz és több mint félmillió terméket raktároz az Egyesült Királyságban és a kontinentális Európában. A 24/5 technikai támogatás révén az ügyfelek a legújabb technológiai újításokat használhatják a kísérletekhez és a tervezéshez. A Farnell az Avnet ökoszisztémán keresztül kínált end-to-end termékfejlesztési megoldásokkal is támogatja az ügyfeleket az ötleteléstől a gyártásig.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek