Új műszaki gyárigazgató a Bosch miskolci autóipari létesítményének élén

Jochen Limberger a gyár továbbfejlesztését és stabilizálását tűzte ki célul

2015. január 26., hétfő, 20:02

Címkék: autóipar bosch Jochen Limberger

2015. január 1-től új ügyvezető igazgatót neveztek ki a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gyárának élére, Jochen Limberger személyében. Az új vezető a magyarországi Bosch meghatározó autóipari alkatrészek gyártóközpontjáért felel. Dr. Max Nitzsche, a miskolci gyár leköszönő ügyvezető igazgatója több mint négy sikeres, Magyarországon töltött év után Németországban folytatja tovább pályafutását. Az új műszaki ügyvezető igazgató mellett Uwe Mang a gazdasági ügyvezető igazgatói pozíciót tölti be.

„A Bosch miskolci gyártóközpontjában az előző évek erőteljes növekedése után a stabilizálást és további kompetenciák kiépítését tekintem elsődleges feladatomnak.” – nyilatkozta Jochen Limberger. Az új gyárigazgató kulcsfontosságú sikertényezőként tekint a személyzet továbbfejlesztésére és a munkavállalók további motiválására. „1995 óta dolgozom a Bosch csoporton belül, és korábbi pozícióimban is fokozott figyelemmel kísértem a magyarországi gyártó és K+F tevékenységet. Megtiszteltetés és kihívás számomra a miskolci kinevezés.”A 46 éves vezető 20 évvel ezelőtt kezdte meg munkáját a Boschnál. Szakmai indulására a gépjármű-elektronikai részlegnél került sor a műszerfalakért felelős műszaki funkciókban. Magyarországi kinevezése előtt a működtető-motorok gyártási részlegének vezetője volt a németországi Buehl-ben. Hat éves nemzetközi tapasztalatra tett szert Belgiumban, ahol az ablaktörlőlapátok nagy volumenű gyártását végző telephely gyártási és műszaki igazgatója volt. Kínában egy motorokat gyártó mini-gyárat épített fel a semmiből, azt 2000 dolgozó foglalkoztatásáig fejlesztve.

A miskolci autóipari alkatrészek gyártásáért felelős Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult. Partnerei között találhatóak a világ vezető autóipari cégei, akiknek a Miskolcon gyártott ablaktörlő-rendszereket, klímaberendezések elektromos meghajtását, indítómotorokat és reléket szállítják. A termékfejlesztés állandó, folyamatosan bővül a gyártóegység portfoliója: jelenleg klímaberendezések, villamos motorok és ablaktörlő rendszerek gyártását vezetik be, folyamatos a fejlődés.

További információ: www.bosch.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek