Rugalmas munkahelyek az Enterprise-nál

2014. május 21., szerda, 05:50

Címkék: Enterprise Communications Magyarország Infokommunikáció informatika TÁMOP távmunka

Az Enterprise Communications Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél sikeresen megvalósult az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések az ECM Kft.-nél” című projekt. A cég az Európai Szociális Alapból 14.905.444 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására.

 
Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátora. A száz százalékban magyar tulajdonú vállalat 2010-ben a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. felvásárlásával indult, kezdetben a jogelődtől örökölt üzleti kommunikációs és rendszerintegrációs szolgáltatást kínált, 2011-től stratégiai átalakulását követően Enterprise Group néven kibővített portfolióval, új üzletágakkal állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Az elnyert TÁMOP 2.4.5 pályázatban szereplő rugalmasság megvalósításának legfőbb célja a nem hagyományos foglalkoztatási formák bevezetése, a változásokhoz való gyors alkalmazkodás elősegítése, valamint a munkaerő-piaci rugalmasság és biztonság együttes erősítése. Emellett a cég szervezeti kultúra fejlesztés részeként az vezetési, munkaszervezési, humánerőforrás-gazdálkodási szemlélet előtérbe helyezése és az ezt támogató rendszerek fejlesztése.
A pályázat keretein belül bevezetésre került a távmunka, valamint a törzsidő, mely indikátorok a munkavállalók közel kétharmadát érintik. További, a flexibilitást támogató eszközök, mint például élethelyzet és életvitel érzékeny személyügyi politika kialakítása, környezetvédelmi és fenntarthatósági megbízott kinevezése, esélyegyenlőségi felelős munkakör kialakítása is megvalósításra került.
A projekt sikeres lezártának eredményeként a munkahelyi rugalmasság megvalósult, így a munka és magánélet összeegyeztethetőségét biztosítva az ECM munkavállalói számára.
 
www.enterprise-group.hu
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek