Nyílt vizsganap CAD-felhasználók számára a Connect szervezésében

2014. október 04., szombat, 20:00

Címkék: 3D CAD Autodesk Certified Autodesk Professional vizsga

A Connect oktatási központ bejelentette, hogy a professzionális CAD-felhasználók egy napig kedvezményes, 30 eurós áron szerezhetnek minősítést 2014. november 14-én az Autodesk, a 2D és 3D tervezőszoftver megoldások vezető szállítója vizsgaközpontjainak éves nyílt vizsganapján. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő program a kezdetektől óriási sikernek örvend, és a szervezők idén is a korábbi évekhez hasonló nagy érdeklődésre számítanak.

A Certified Autodesk Professional (minősített Autodesk-felhasználó) tanúsítvány számos előnyt biztosít, és világszerte a készségek megbízható mércéjének számít, amely igazolja a szakmai hitelességet és elkötelezettséget. Emellett előnyösebb egyéni karrierlehetőségeket biztosít, és vállalatok számára is lehetővé teszi, hogy versenyhelyzetben bizonyítsák naprakész tudásukat és képességeiket.

A vizsgákra felkészítő, nyomtatott formában és elektronikus könyvként is elérhető ASCENT oktatóanyagokra 10%-os kedvezmény érvényes. Ezenfelül a sikeresen vizsgázók személyre szabott elektronikus minősítést kapnak, és egyedi emblémát használhatnak a vállalati nyomtatványaikon.

„A minősítések egyre fontosabbak a készségek és az Autodesk szoftver használatában megszerzett jártasság igazolásához. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben is támogatni tudjuk a tervezéssel foglalkozó szakembereket ezzel a lehetőséggel” – mondta Kirstin Donoghue, a Connect európai Autodesk programmenedzsere.

Az eseménnyel kapcsolatos további információért keresse fel a programban részt vevő legközelebbi oktatási központot.

A Connectről:
A Connect az EMEA régióban kínál oktatási programokat, minősítéseket és képzési anyagokat az informatikai oktatási ágazat számára, egyben az Autodesk európai képzési és minősítési partnerhálózatának irányításáért felelős regionális forgalmazó.

A Connect a KnowledgePoint Ltd. vállalat szolgáltatása.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek