Melyik lesz az ország legjobb IT-csapata?

2014. február 27., csütörtök, 12:51

Címkék: felhő alapú rendszer HP Discover INFOmaraton IT verseny

Március 9-ig lehet regisztrálni az immáron negyedik alkalommal megrendezett, Magyarország egyetlen 24 órás rendszergazdai csapatversenyére, az INFOmaratonra.

 
A megmérettetés a leendő fiatal IT-szakembereknek szól, akik kellőképpen jártasak az informatikában, nem riadnak vissza a kihívásoktól, valamint kitartóan tudnak csapatban dolgozni. A verseny szervezői március 9-ig várják olyan 3 fős iskolai csoportok nevezését, melyeknek tagjai elmúltak már 17 évesek, de nem töltötték még be a 22-t, valamint jól ismerik a hálózatokat, a számítási felhő alapjait, a Windows és Linux rendszereket.

A legnagyobb márkák támogatásával

Az izgalmas, 24 órás verseny hatalmas iparági támogatottsággal jött létre, olyan nagy márkák sorakoznak fel az INFOmaraton név mögött, mint a Cisco, a Dell, a Fujitsu, a HP, az Intel, a Microsoft vagy éppen a Samsung. Az összesen 30 támogatónak köszönhetően a versenyen való részvétel – csakúgy, mint az elmúlt években – ingyenes. A versenyző csapatoknak először március 13-án, egy online elődöntőben kell helytállniuk, ezt követően pedig a legjobb 20 csapat április 25-26-án mérheti össze tudását, és küzdhet meg a „Magyarország legjobb IT bajnok csapata” címért.

Szakmai napokon is tanulhatnak a döntősök

„Az idei verseny lesz talán az eddigi legnehezebb, de megéri küzdeni. Az elődöntőből a döntőbe kerülő legjobb 20 csapat számára egy 2x1 napos szakmai konzultációt is tartunk Budapesten. Ezeken a szakmai napokon a különböző területekről érkező szakértőktől hangzanak el értékes szakmai információk a felhő technológiával, az IT biztonsággal, valamint a döntő feladataival, annak infrastruktúrájával kapcsolatban” – nyilatkozták a verseny szervezői.

A legjobbaknak: Irány Las Vegas!

Az értékes nyereményeken túl a fődíj is kecsegtető, hiszen a bajnokcsapat tagjainak idén lehetősége lesz részt venni a Las Vegasban tartandó HP Discover szakmai rendezvényen. Ezenkívül persze a döntőig azért is érdemes eljutni, mert a verseny egyes támogatói a legjobbakból választhatják ki leendő munkatársaikat.
 
További információk a verseny honlapján: http://infomaraton.hu.
 
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek