Fejlesztőmérnökök Napja az Audi Hungariánál!

2018. október 20., szombat, 14:24

Címkék: Audi Hungaria Motor Kft. autógyár autógyártás fejlesztés fejlesztő győr konstruktőr szimuláció

Eljátszadoztál már a gondolattal, hogy az Audi Hungaria prémium kategóriás hajtásainak, vagy járműveinek fejlesztésével foglalkozz?

Akkor látogass el november 10-én az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök napjára, Győrbe, ahol betekintést nyerhetsz műszaki fejlesztésük innovatív világába!

A rendezvényen exkluzív információkat kaphatsz a járműhajtás- és járműfejlesztés területének komplex feladatairól, szakmai kihívásairól,  munkakörnyezetéről, speciális munkaeszközeikről. Mindezt szakértő kollégáik tolmácsolásában, akik bemutatják Neked, hogy például

  • konstruktőrként milyen kihívásokkal találkozhatsz az Audi első, tisztán elektromos hajtásláncának tervezése során,
  • szimulációs mérnökként milyen módszerekkel modellezzük a jövő hajtásainak vagy autóinak alkatrészeit,
  • kísérleti mérnökként miként vizsgáljuk a motoralkatrészek, illetve karosszériák statikus és dinamikus merevségét.

A műszaki fejlesztés kollégáik saját tapasztalataikon keresztül nyújtanak betekintést a mérnöki és a vezetői munka mindennapjaiba, kihívásaiba.

A rendezvényre regisztráltaknak biztosított a lehetőséget, hogy személyre szabottan, érdeklődésükhöz igazítva állítsák össze maguknak a szakmai programot. A járműhajtás fejlesztés és a járműfejlesztés szakmai tematikáján belül is izgalmas programok közül választhatnak a résztvevők: exkluzív szakterület és műhely látogatások, prezentációk és személyes karrier utakat bemutató előadásokon vehetnek majd részt. A nap kötetlen beszélgetéssel zárul, a szakterületi kollégák, mérnökök és a személyügy részvételével.

A korlátozott létszám miatt 2018.október 31-ig várják az érdeklődők jelentkezését!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek