Egy új felhasználói élmény- megjelent a Solid Edge ST7

A graphIT Kft. bemutatta milyen előnyöket nyújt a Solid Edge ST7 a felhasználók számára

2014. október 01., szerda, 19:55

Címkék: 2D 3D CAD 3D modellezés tervezői szoftver

2014 nyarának egyik legnagyobb várakozással teli PLM eseménye a Solid Edge ST7 megjelenése volt. A magyar piacon a graphIT Kft. közel 20 éve forgalmazza Solid Edge szoftvert, így nem is meglepő, hogy Magyarországon először a graphIT szakmai rendezvényén került bemutatásra a Solid Edge legújabb verziója az ST7.

A 2014. augusztus 13-án tartott rendezvény színvonalát nem csupán a rendezvényen résztvevő szakemberek száma jelzi, hanem a helyszín is. Az idei rendezvénynek a parlamenti panorámát nyújtó Novotel adott otthont. A szakmai nap megnyitójaként a résztvevők egy rövid betekintést kaphattak a Solid Edge magyarországi történetéről Sallay Péter a graphIT Kft. ügyvezetőjétől. A rövid és izgalmas történelem órát követően a nap további részében a Solid Edge szakmai bemutatók következtek. A rendezvényen számos olyan téma került bemutatásra - a teljesség igénye nélkül, mint a Solid Edge új integrált renderelő modulja, vagy akár az ST7 új felhasználó barát felülete, tervezést segítő funkciók, amely a legmodernebb felhasználói igényekhez is igazodnak.A Siemens által fejlesztett 3D tervező szoftver legújabb verziója rendkívül sok fejlesztést és újdonságot tartalmaz. Az új ST7 mindenki számára nagy előrelépést jelent a tervezés terén, hisz nem csupán ráncfelvarrásról van szó, hanem számos olyan fejlesztésről, amely mindenki számára leegyszerűsítik a tervezést. A korábbi évekhez hasonlóan a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a felhasználói visszajelzésekre és kérésekre. Az új Solid Edge-ben számos alkalmazás és  funkciók került fejlesztésre, úgy mint a:

  • gyors és rugalmasabb 3D-s alkatrész és szerelés modellezés,
  • fotó realisztikus renderelés a KeyShot segítségével,
  • továbbfejlesztett 2D rajz készítési lehetőségek,
  • új könnyebben használható felhasználói felület.


A Solid Edge szakmai nap keretében még egy újdonság került bemutatásra. Napjaink tendenciáját követve a Siemens is lehetővé tette a Solid Edge bérlését, amelyet az érdeklődök a graphIT Kft. honlapján (shop.graphit.hu) keresztül érhetnek el. A konstrukció minden felhasználó számára egyedülálló rugalmasságot biztosít, hisz lehetővé teszi, hogy akár már 1 hónapra – projekt jelleggel is – igénybe vegyék a szoftvert.

A szakmai rendezvény zárásaként a résztvevők nem csupán egy remek és magas szakmai színvonalú rendezvényen vehettek részt, hanem első kézből ismerkedhettek meg a graphIT Kft. legújabb akcióival is. Azon felhasználók számára, akik a gyors ST7 bevezetés mellett döntenek a graphIT Kft. 2014. szeptember 15-ig bevezető akció keretében biztosítja a gyors ST7-re való áttérést.

További Solid Edge ST7 újdonságokról és akciókról a graphIT Kft. honlapján olvashat!

http://graphit.hu/solidedge

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek