A DFRobot oktatási készletei is elérhetők a Farnell kínálatában

A DFRobot robotikai készletei és a népszerű Boson Starter Kits az oktatók, a hallgatók és az elektronika iránt rajongók számára egyaránt ideális

2021. június 04., péntek, 21:04

Címkék: elektronika Farnell képzés műszaki képzés műszaki oktatás oktatás tudomány

Az lektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a DFRobot termékeivel bővítette ki oktatási eszközeinek körét. A DFRobot felhasználóbarát, nyílt forráskódú hardver- és szoftvereszközeit arra tervezték, hogy az elektronikus projekttervezés révén inspirálják a jövő alkotóit.

A Farnell a DFRobot több mint 140 termékét kínálja, köztük egy sor robotikai készletet és a micro: bit számára kifejlesztett népszerű Boson Starter Kit-et, amit a 2018-as Teach Primary Resource Awards-on öt csillaggal díjaztak:

  • Robotikai készletek: A DFRobot készletei a valós felszerelések és alkalmazások szimulálásával ismertetik meg a felhasználókkal a robotikát és a programozást. A Max:Bot egy programozható belépő szintű barkácsrobot, motorokkal, hangszórókkal és szenzorokkal, amely megtanítja a diákokat arra, hogyan kell robotot építeni közvetlen programozással és távirányítással. A Maqueen Mechanic Kit egy robotbuldózer és rakodógép összeszerelésén keresztül nyújt gyakorlati bevezetést a funkcionális gépekhez, amelyek valós feladatok elvégzésére képesek, például tárgyak mozgatására és áruk válogatására. A haladó szintre ajánlott 4-Soldering Light Chaser Beam robotkészlet és az Insectbot Hexa az elektronikus alkatrészek forrasztására tanítja meg az elektronika szerelemeseit, miközben az áramkörök és a programozás alapismereteit is fejleszti az intelligens mozgás létrehozása és az akadályok elkerülése során.
  • Boson készletek: A könnyen használható moduláris plug-and-play elektronikus építőelemekre épülő készletek oktatóanyagokat, tananyagokat és ingyenes kódolószoftvert tartalmaznak, amelyek könnyen integrálhatók a micro: bit és az Arduino készülékekkel. A micro:bit számára kifejlesztett Boson kezdőkészlet célja, hogy hang- és fényérzékelők segítségével tanítsa meg az első felhasználóknak a kódolást és az elektronikát. A Boson Inventor Kit ideális eszköz a tudományos-technológiai tudományágak iskolai oktatásához. A bonyolult áramkörök helyett egyszerű, funkcionális, könnyen érthető modulokat tartalmaz. A kódolást vagy forrasztást nem igénylő készlet 12 tevékenységi kártyát is tartalmaz interaktív elektronikai projektek LEGO blokkokkal történő építéséhez. A Boson Science Kit egy digitalizált tudományos kutatási eszközkészlet a fiatal tudósok számára gyakorlati projektek készítéséhez. A készlet tartalmazza azt nyolc tudományos szenzort, amelyeket körben használnak a modern Tárgyak Internete (IoT) alkalmazásokban, lehetővé téve a fizika, a kémia és a biológia megismerését.

„A DFRobot a világ vezető innovátora a tudományos-technológiai tudományágak oktatásában használt elérhető és könnyen használható hardver és szoftver eszközök fejlesztésében – jelentette ki Romain Soreau, a Farnell SBC vezetője. – Tanulókészletük olyan gyakorlati eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy kreatív és együttműködő módon ismerkedjenek meg az új technológiákkal. Nagyszerűen egészítik ki a Farnell átfogó oktatási kínálatát és még több mérnök inspirációjához nyújtanak segítséget.”

A Farnell oktatási eszközök széles választékát kínálja, amelyek osztályok, iskolák, illetve több iskola számára ajánlott mennyiségben állnak rendelkezésre. Több oktatási szervezettel és kormányzattal együttműködve támogatta a tudományos-technológiai tudományágak képzési megoldásainak stratégiai bevezetését. A Farnell támogatja a testreszabott nagyszabású programokhoz szükséges berendezések árukapcsolását is.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek