Máshogy toborozzák a munkaerőt

Megérkezett a budapesti Bosch kilencszázadik mérnöke

2013. október 25., péntek, 09:02

Címkék: Balázs Péter bosch Bosch Vision egyetem fejlesztő karrier mérnök Oliver Schatz

Az október 19-én lezajlott Bosch Vision pályázói nap keretében több mint száz frissdiplomás és tapasztalt álláskereső körében köszöntötték a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ kilencszázadik mérnökét. A Bosch Vision rendezvény hazánkban eddig egyedülálló és forradalmian új, a munkaerő-toborzás és kiválasztás eddigi módszereinek és gyakorlatainak kreatívabb és hatékonyabb megközelítése.

A Budapesti Fejlesztési Központ, valamint a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. szervezésében megrendezett pályázói napra – melynek keretében a résztvevők közelről ismerkedhetnek meg a csúcstechnológiákban gazdag környezetben zajló munkavégzés mindennapi folyamataival és lehetőségük nyílik részt venni a különböző szakterületeket bemutató előadásokon is – minden esetben többszörös a túljelentkezés.

Miskolcról érkezett

A legvonzóbb munkahelyek között számon tartott Bosch évek óta meghatározó mecénása a hazai műszaki felsőoktatásnak. A 28 éves Balázs Péter első diplomáját a vállalatcsoport által is támogatott Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar villamosmérnöki szakán, második diplomáját pedig ugyanitt a Műszaki Anyagtudományi Kar, anyagmérnöki szakán szerezte meg. A

 

Balról Oliver Schatz, műszaki területekért felelős elnök, Robert Bosch Kft.; Balázs Péter, parkolást segítő rendszerek szoftverfejlesztő mérnök, Robert Bosch Kft.; Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője

 

Robert Bosch Kft. fejlesztési részlegéhez, mint tapasztalt álláskereső jelentkezett – előző munkahelyén nemzetközi projektek menedzselésével foglalkozott. A dinamikusan növekvő fejlesztési központ legújabb munkatársa a 12 itt működő fejlesztési osztály mérnökei közé csatlakozott, akik az autóipari fejlesztés területén a legváltozatosabb feladatokon dolgoznak. Az új munkatárs a parkolást segítő rendszerek szoftverfejlesztő mérnökeként kezdett el dolgozni az innovációs fellegvárban.

Jó szakemberek a sikerek mögött

Az egyetemi kutatóhelyek támogatása olyan korszerű szakmai hátteret biztosít, amely elengedhetetlen a naprakész ismeretek, a kurrens fejlesztési irányok és a nyitott, együttműködésre kész kutatói attitűd kialakításához. „127 éve működünk sikeresen a világban és 114 éve Magyarországon. A siker a tehetséges, érdeklődő és kihívásokat kereső szakemberekben rejlik, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a legjobb műszaki szakemberek felkutatására és fejlesztésére” – mondta Oliver Schatz, a Robert Bosch Kft. műszaki területekért felelős elnöke, majd hozzátette: „(…) a 28 éves új munkatárs képességei kitűnően példázzák mindazt, amit a Bosch évek óta képvisel és támogat: kiváló nyelvtudás, szakmai elhivatottság, projektszemlélet, csapatmunkában való gondolkodás.”

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek