A Farnell új oktatási és kutatási programot indít 10 000 font értékű termékajándékkal

2021. december 07., kedd, 18:05

Címkék: díj Farnell iskola képzés mérés méréstechnika műszaki képzés nyeremény verseny

A Farnell a világ néhány vezető beszállítójával együttműködve biztosít oktatási intézmények és non-profit szervezetek számára exkluzív kedvezményeket tesztberendezésekre, és lehetőséget biztosít egy több mint10 000 font értékű termékcsomag megnyerésére.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új oktatási és kutatási programot indított a világ vezető teszt- és eszközszállítóival együttműködve, hogy exkluzív kedvezményeket biztosítson a tesztberendezésekre és lehetőséget biztosítson az oktatási intézmények és non-profit szervezetek számára egy komoly ajándék megnyerésére. A program célja, hogy hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tegye a kiváló minőségű teszteszközök az iskolák, egyetemek és non-profit kutatóközpontok számára.

A jogosult résztvevők felkérést kapnak, hogy regisztrálják projektjüket és az általuk igényelt felszerelést a Farnell weboldalán, hogy megnyerhessék több mint 10 000 font értékű új tesztberendezést. A nyereménycsomag számos tesztberendezést és kiegészítőt tartalmazhat, például multimétereket, oszcilloszkópokat, jelgenerátorokat, forrasztóállomásokat, kéziszerszámokat, hőkamerákat, mérővezetékeket, szondákat, csatlakozókat és még sok egyebet.

A program részeként a Farnell vezető beszállítókkal – például a Tektronixs, a Keysight, a Rohde & Schwarz, a Fluke, az NI és még sok más céggel – áll partneri viszonyban, hogy termékek széles skálájára kínálhasson exkluzív kedvezményeket. A megtakarítások sok ismert márkára érhetők el, többek között:

  • Akár 10% kedvezmény az AMETEK Land és B&K Precision termékcsaládokra;
  • 15% kedvezmény a Tektronix, a Keysight, az Aim TTI és a Klein Tools egyes termékeire;
  • Akár 20% kedvezmény a HIOKI termékekre;
  • Akár 30% kedvezmény az NI és a Rohde & Schwarz termékeire;
  • Akár 35% kedvezmény bizonyos Fluke termékekre.

„A Farnell elkötelezett az oktatás, a tervezők és az innovátorok következő generációjának támogatásában – jelentette ki James McGregor, a Farnell tesztberendezéskért felelős globális vezetője. – A kiváló minőségű laboratóriumi tesztberendezések nagy szerepet játszanak a tanulási élmény fokozásában és a tanulók felkészítésében. A Covid-19 világjárvány számos oktatási intézményre és non-profit szervezetre volt nagy hatással, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy elérhető áron biztosítsuk a számukra szükséges termékeket a jövőbeni projektek sikeres végrehajtásához. Nagyon hálásak vagyunk a programban részt vevő beszállító partnereink támogatásáért.”

Az iskolák, egyetemek és non-profit kutatóközpontok már most indulhatnak a versenyen, a nyertes projektet pedig a Farnell az újévben hirdeti ki.

A Farnell a piacvezető teszteszközök és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikus tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési érték nélkül és oktatási engedményes programmal. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, valamint a 24/5 magyar nyelven elérhető kiváló ügyfél- és technikai támogatáshoz.

A Farnell oktatási és kutatási programjának részletei, valamint az online regisztrációs lehetőség a Farnell.com oldalon érhető el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek